Kookclub maart 2015
Kookclub maart 2015
Aperitief claudia
voor 4 personen
|
|
Voorgerecht:Hoppescheuten met pladijs
verse puree met melk maken Botersaus (zie mouselinesaus) met hommelbier maken 2 eieren pocheren pladijs filets kort bakken hoppescheuten in bruine boter kort bakken |
Ingrediënten PER 4 pers -----------------------
|
Hoofdgerecht: Kalfsblanket
Kalfsblokjes zonder been opzetten in fond en laurier toevoegen (90 min) |
Ingrediënten per 8 pers. |
Nagerecht:Eclairs
deeg éclairs : spuiten en goed afbakken |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- --------------------------------------- |
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
1 Nacht genieten met Halfpension
- Prijs arrangement voor 2 personen
- Welkomsdrankje en alle toeristische informatie
- Ontbijt met tal van streekspecialiteiten
- Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien
- Marktmenu ( tapasplank met luxe visspecialiteiten,hoofdgerecht Vis ) Vlees op aanvraag